Зеленски за военната помощ  на Украйна: Ще са необходими оръжия,

...
Зеленски за военната помощ  на Украйна: Ще са необходими оръжия,
Коментари Харесай

Зеленски за военната помощ на Украйна: Ще са необходими оръжия, ще счупим гръбнака на Путин

Зеленски за военната помощ  на Украйна: Ще са нужни оръжия, ще счупим гръбнака на Путин. Украйна ще „ пречупи гърба “ на съветския деспот Владимир Путин, в случай че сътрудниците подхващат съответни политически стъпки и въоръжените сили получат нужното оръжие.

Това оповестява РБК-Украйна с позоваване на изказването на президента на Украйна Володимир Зеленски по време на обръщението му към участниците в Делфийския стопански конгрес.

Зеленски за военната помощ за Украйна: Ще са нужни оръжия, ще счупим гръбнака на Путин

„ Не е нужно да сме прекомерно положителни, тъй като войната също е сериозен зложелател против нас. Но дано бъдем реалисти, а не песимисти. Днес обстановката е нормализирана. Ще ни трябват оръжия, съответни политически стъпки от нашите сътрудници – ще счупи гръбнака на Путин “, сподели Зеленски.

Той акцентира, че всичко, което е в оръжията и складовете на сътрудниците, по-специално системите за противовъздушна защита, артилерията и далекобойните оръжия, е доста значимо за Украйна и несъмнено ще отключи нашето небе.

„ Не за първи път приказвам за това. Системи за противовъздушна защита, артилерия, далекобойни оръжия. Точка. Не толкоз. Разбирам, че сътрудниците към този момент оказват помощ с каквото могат, само че това, което могат, е Това не е задоволително, с цел да победят Путин, в случай че не го желаят, с цел да въвлече света в третата международна война “, сподели президентът.

От какви оръжия се нуждае Украйна?

Както заяви президентът Володимир Зеленски, с цел да отбрани градовете от съветския гнет, Украйна се нуждае от системи за противовъздушна защита и бойни самолети.

Наскоро по време на изявлението си президентът сподели, че Украйна разполага с избран ресурс от ракети за противовъздушна защита, само че при висока активност на обстрела те може да не са задоволителни.

Източник – РБК Украйна /Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР